Betaalmethoden

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Bij Livizoe kunt u betalen middels vier verschillende betaalmethodes:

iDEAL
(ABN Amro, ASN bank, Friesland bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Triodos bank, Van Lanschot Bankiers)

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankieren klant kunt u direct gebruik maken van iDEAL zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden, voor meer informatie  kijkt u op de website van iDEAL.

Bancontact
(Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank)

Bancontact is een betaalmiddel voor België. Het is hetzelfde als iDeal, maar dan van België. Het is een veilige manier van betalen en heeft meer dan 15 miljoen kaarthouders in België. Tegenwoordig kunt u ook betalen via de App van Bancontact. U hoeft dan geen kaartgegevens meer in te vullen. U kunt heel makkelijk uw bestelling afronden door het scannen van een QR-code. Dit is een veilige en betrouwbare manier om u online aankopen te betalen in België.  Voor meer informatie  kijkt u op de website van Bancontact.

Sofort Banking

SOFORT Banking is de meest populaire betaalmethode van Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Tevens kunnen klanten in de landen Nederland, België, Italië en Polen middels deze methode betalen. U betaalt in uw eigen vertrouwde bankomgeving. Direct, veilig en snel. Deze wijze van online betalen is door TÜV Saarland als uiterst veilig bevonden. Klanten zijn met het gebruik van deze betaalmethode verzekerd tegen identiteisdiefstal, phishing en pharming.  Voor meer informatie  kijkt u op de website van SOFORT Banking.

Bankoverschrijving

Wanneer u kiest voor betaling via bankoverschrijving, kan u op onderstaand rekeningnummer uw betaling doen:

IBAN:  NL 52 RBRB 0778 0024 38
BIC: RBRBNL21

Let op, vermeld bij uw betaling altijd het ordernummer.

Wat is een IBAN-code?
IBAN staat voor “International Bank Account Number” en wordt gebruikt om internationale transacties tussen rekeningen en banken in verschillende landen vlotter te laten verlopen.
Een IBAN nummer bestaat uit maximaal 34 tekens (alfanumeriek) en bestaat uit 3 delen.
De eerste 2 letters betreffen de landcode, de volgende 2 cijfers vormen een controlegetal en de overige cijfers vormen het (al dan niet aangevulde) nationale rekeningnummer.

Wat is een BIC-code?
BIC staat voor “Bank Identifier Code”. Deze code gebruikt men om banken te identificeren bij internationale betalingen. Een andere oudere benaming voor de BIC-code is het “SWIFT-adres”. Een BIC-code bevat 8 of 11 tekens (alfanumeriek) en bestaat uit 4 delen.

Wanneer moet ik betalen als ik voor bankoverschrijving kies?
U kunt het beste zo snel mogelijk betalen, aangezien wij uw bestelling pas verwerken wanneer de betaling ontvangen is. Indien u uw bestelling zo snel mogelijk wenst te ontvangen, kunt u beter gebruik maken van een online betalingsmogelijkheid.

Als u kiest voor een bankoverschrijving, heeft u 5 werkdagen de tijd om te betalen. Bij het finaliseren van de bestelling wordt er een e-mail met de betalingsinstructies naar uw opgegeven e-mailadres verstuurd. Daarin staan alle gegevens die u nodig heeft voor de bankoverschrijving zoals:

Het rekeningnummer
De IBAN-code
De BIC-code
Het nummer van uw bestelling of factuurnummer dat u moet opgeven in de omschrijving.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.