Retourneren

Is het product niet naar wens of voldoet het niet aan de verwachtingen? U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.  U krijgt dan het volledige orderbedrag minus de verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Livizoe geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@livizoe.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Livizoe (Afdeling Retouren)
Pluto 29
7131HG Lichtenvoorde

Download hier het herroepingsformulier (niet verplicht)

RETOURVOORWAARDEN

1. Neem vooraf contact op met onze klantenservice. Uw retouraanvraag wordt dan verwerkt in ons systeem.

2. Zolang u als klant echter nog niet besloten heeft het product te houden, mag u het product weliswaar proberen, echter NIET gebruiken. Tijdens de zichttermijn kunt u het product beoordelen zoals u dat in een winkel zou doen.

3. U kunt uitsluitend uw onbeschadigde product in, indien mogelijk, de originele / onbeschadigde verpakking retourneren.

4. De kosten en risico voor retourneren komen voor uw rekening, tenzij anders overeengekomen (in geval van gebreken bijvoorbeeld). Verstuur de zending via bijv. PostNL, u ontvangt dan een trackingnummer waarmee u de zending kunnen volgen.

5. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen.

6. Voeg een kopie van de pakbon of een ingevuld herroepingsformulier (niet verplicht) bij de retourzending.

7. Een eventuele terugbetaling vindt doorgaans plaats binnen één week en uiterlijk binnen 10 werkdagen na ontvangst van het retour gestuurde product.

8. Voor de terugbetaling wordt gebruik gemaakt van dezelfde betaalmethode als waarmee u de aankoop heeft voldaan, tenzij u instemt met een andere betaalmethode.